skip to Main Content
info@rotaractuhr.nl

Rotaract Utrechtse Heuvelrug is een vereniging voor betrokken en enthousiaste jongvolwassenen (van 18 tot 35 jaar) die wonen en/of werken in gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De club is in het najaar van 2016 opgericht, in samenwerking met verschillende rotaryclubs. De ‘Rotaract’ werd in 1967 in Amerika opgericht het officiële jeugdprogramma van Rotary International. Rotaract Utrechtse Heuvelrug maakt dus onderdeel uit van een internationale organisatie, met meer dan 200.000 leden verdeeld over 151 landen.

Door middel van verschillende projecten proberen wij ons in te zetten voor onze directe omgeving en iets bij te dragen aan de samenleving. Naast maatschappelijke betrokkenheid speelt persoonlijke ontwikkeling een grote rol bij Rotaract Utrechtse Heuvelrug. Regelmatig organiseren wij voor onze leden trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken.

Leden wonen momenteel verspreid in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende omgeving; van Zeist tot Langbroek. Tweewekelijks komen wij bijeen in Zeist. Rotaract Utrechtse Heuvelrug wordt gesteund door vier rotaryclubs. Meer informatie hierover kan je vinden op de pagina Partners.

Pijlers

Maatschappelijke service

Samen zetten wij ons graag in voor de maatschappij, zodat ook mensen die het wat minder fijn hebben kunnen genieten van het leven. Jaarlijks organiseren wij verschillende projecten, waarmee goede doelen worden gesteund en maatschappelijke problemen extra onder de aandacht worden gebracht.

Internationale service

Dankzij het grote internationale netwerk van de Rotaract is het makkelijk om deel te nemen aan projecten in het buitenland. Binnen Europa worden er jaarlijks ook verschillende evenementen georganiseerd. Verbreed je horizon en leer overal over de wereld nieuwe mensen kennen!

Persoonlijke ontwikkeling

Rotaract Utrechtse Heuvelrug biedt je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Ontdek je organisatietalent door jezelf in te zetten bij de verschillende projecten of ontplooi je persoonlijke capaciteiten tijdens de verschillende seminars, workshops en trainingsweekenden die we organiseren.

Gezelligheid

Gezelligheid: een Oer-Hollands woord waar wij als Rotaract club veel waarde aan hechten. Maatschappelijke projecten worden afgewisseld met een gezonde dosis ‘fun’, zoals ons clubweekend, verschillende uitjes en borrels, zodat je later echt op een onvergetelijke tijd kan terugkijken!

Leden

Chantal Bokkerink

Chantal Bökkerink

Dave van Zanten

Dave van Zanten

Penningmeester
Bestuur
Mathijs Dik

Mathijs Dik

Chantal Harderman

Chantal Hardeman

Claire van Bavel

Claire van Bavel

Secretaris
Bestuur
Diederik Ruijs

Diederik Ruijs

Back To Top