skip to Main Content
info@rotaractuhr.nl
Openingsweekend Rotaract Utrechtse Heuvelrug

Openingsweekend Rotaract Utrechtse Heuvelrug

De afgelopen maanden heeft onze feestcommissie in het diepste geheim hard gewerkt aan het officiële openingsweekend Zaterdag 24 september jl.

Verdeeld in twee auto’s gingen onze leden op weg naar een voor hen nog onbekende bestemming. Eenmaal op locatie werd De Geheime Activiteit dan eindelijk onthult: Colonisten van Catan, levensecht! Een interactief spel met de nadruk op strategie, communicatie en teambuilding. Een mooie uitdaging voor een team dat elkaar (nog) niet zo goed kent.

Als echte strijders trokken zij dan ook ter land, ter zee en in de lucht om door middel van diverse activiteiten de grondstoffen te verzamelen. De sfeer zat er meteen goed in na de dronkemansrun! Waar de één met het grootste gemak van de 16 meter hoge Skydive stapte, had de ander toch wat meer aanmoediging nodig. De euforie na de overwonnen angst was voelbaar in het hele team en zo werd er dan ook een klein traantje weggepinkt. Out of the comfort zone, dat waren ze zeker!

De club is tot slot de strijd aangegaan met de woeste zee. Al peddelend begaven zij zich in het midden van het meer waar men van boot moest wisselen. Met een sterk inzicht, een knap staaltje leiderschap en een vleugje eigenbelang maakte het gehele team een droge overtocht.

Na een dag vol interactieve activiteiten heeft Team Tuk uiteindelijk gewonnen, hoewel de sportieve opstelling van de verliezers, Team Go Bananas, ook te prijzen viel. Onze club heeft zich uiteindelijk op het dakterras van Rotaract lid Michiel verzameld voor een met liefde bereid diner en een goed glas wijn. Een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!

Eva: “Als feestcommissie zijnde kan ik niet anders zeggen dan dat ik trots ben op de inzet en het enthousiasme van alle leden. Dat laat gelijk zien hoe wij als team in elkaar zitten!”

Back To Top