skip to Main Content
info@rotaractuhr.nl
Op Bezoek Bij Rotary Club Zeist

Op bezoek bij Rotary Club Zeist

Op 3 oktober zijn Roeland en Robbin te gast geweest bij Rotary Club Zeist, een van de moeder clubs van onze vereniging. Onder het genot van een heerlijk diner hebben zij geluisterd naar diverse sprekers. Er werd o.a. gesproken over ‘Stichting Leergeld Zeist’ welke zich inzet om ieder kind, ongeacht het inkomen van de ouders, te laten studeren. Ook werd er een presentatie gegeven over 50 jaar geneeskunde. Roeland: “Voor mij als student farmacie een zeer interessante avond, zowel de presentatie als de mensen die ik ontmoet heb.”

Tevens hebben we ons als Rotaract club kunnen presenteren tegenover de leden. Robbin: “Het is belangrijk om als clubs de verbinding op te zoeken, elkaar te steunen in projecten en van elkaar te leren. Zo zijn we nu al bezig om gezamenlijk de ‘Santa Run’ te organiseren”. Al met al een geslaagde avond!

Lijkt het je ook leuk maatschappelijk betrokken te raken en te werken aan je professionele ontwikkeling? Woon vrijblijvend een vergadering bij; contact ons via info@rotaractuhr.nl!

Back To Top