skip to Main Content
info@rotaractuhr.nl

Hey mom, you rock!

Moederdagproject 2021

Op 9 mei 2021 is het weer Moederdag. Verwen je moeder, oma, zus, vrouw of goede vriendin met een heerlijk ontbijtje op bed. Omdat ze het verdient!

Moederdag Ontbijtjes

Rotaract Utrechtse Heuvelrug bezorgt op zondag 9 mei weer Moederdag Ontbijtjes in Zeist. Rotaract Utrechtse Heuvelrug is een club van young professionals die zich inzet voor maatschappelijke projecten en goede doelen. De opbrengst van dit project zal dan ook naar een lokaal goed doel gaan.

Goed doel: Stichting Creatief Herstel

De opbrengst van dit project zal gedoneerd worden aan Stichting Creatief Herstel in Zeist.

Stichting Creatief Herstel helpt al bijna twee jaar vrouwen in Zeist verder te komen in het leven na psychische klachten. Met het creatief herstelprogramma heeft de stichting al veel vrouwen kunnen helpen om na therapie weer de verbinding te maken met de maatschappij.

Door het coronavirus is 2020 een lastig jaar geweest voor de stichting. Doordat de programma’s niet in het atelier konden plaatsvinden, heeft de stichting geprobeerd zoveel mogelijk online activiteiten te organiseren voor haar deelnemers. Dit heeft ook financieel veel impact gehad. Nu ze de groepen weer live in het atelier mogen ontvangen, willen ze ook zo veel mogelijk mensen proberen te helpen die het psychisch moeilijk hebben. Zo zijn vanaf juni niet alleen vrouwen, maar ook mannen bij ons welkom in de groepen. Ook komt er een inloophuis waar mensen met psychische klachten elke week binnen kunnen lopen zodat niemand alleen hoeft te zijn, of zich alleen hoeft te voelen.

Met de opbrengst van deze Moederdagactie kan Stichting Creatief Herstel ervoor zorgen dat er nog meer mensen met psychische klachten binnen de gemeente Zeist geholpen worden.

Meer informatie over Stichting Creatief Herstel.

Moederdag Ontbijtjes in 2020

Wat een succes was dit project in 2020! Tijdens de allereerste lockdown trokken wij erop uit om de liefste moeders van Zeist en omstreken te verrassen met een heerlijk ontbijtje. Op zondag 10 mei brachten wij 125 Moederdag Ontbijtjes rond. We hebben namelijk € 1.417,28 opgehaald voor Kinderhospice ZonnaCare. Hiermee konden zij niet alleen een nieuwe parasol (€ 899,00) aanschaffen voor in hun rolstoelvriendelijke belevingstuin, maar werden zij ook gesteund in praktische zaken, zoals geld voor benzine voor de bus waarmee zij de kinderen ophalen.

Moederdag Ontbijtjes in 2019

In 2019 hebben we voor het eerst onze Moederdag Ontbijtjes bezorgd. Het was een groot succes: we hebben 76 ontbijtjes op 48 adressen mogen bezorgen en hebben hiermee ruim €500,00 opgehaald voor het Prinses Maxima Centrum, t.b.v. de Ouder-Kind Kamers.

Partners

Voor onze Moederdag Ontbijtjes werken wij samen met lokale partners.

Bijzonder Leuk Zeist

Bijzondere mensen, bijzonder lekker eten en bijzonder leuke dingen. Ontbijt, lunch en borrel en zelfs de allerleukste accessoires. Bijzonder Leuk heeft een bijzonder jaar achter de rug, waarin hun creatieve aanpak en Bijzondere boxen zeker niet onopgevallen zijn gebleven. Dit belooft een Bijzonder lekker ontbijtje te worden!

Volg Bijzonder Leuk op Facebook.

Blooming by Diana

Blooming by Diana – eveneens gevestigd in Zeist – maakt prachtige creaties met bloemen, planten en decoraties. Eigenaresse Diana heeft ruim 20 jaar ervaring in de bloemenbranche, een echte vakvrouw! Zij zal – net als vorig jaar – de Moederdag ontbijtjes van Rotaract Utrechtse Heuvelrug voorzien van een mooie bloem. Bedankt, Diana!

Volg Blooming by Diana op Facebook.

Verras de allerliefste moeder met een Bijzondere Moederdagbox!

Laat een ontbijtje bezorgen op een locatie en tijdstip naar keuze. Selecteer het ontbijtje, kies het tijdstip en voer de locatie in. Er kan direct afgerekend worden met iDeal.

Inhoud

In de Bijzondere Moederdagbox zit:

Croissantje met jam
Yoghurtje met jam en homemade granola
Roze smoothie
Hartige scone met kaas en zontomaatjes
Mini Red Velvet taartje (versierd met hartjes)
2 mini macarons (aardbei en vanille)

De box kost € 16,00. Hiervan wordt € 9,00 aan het goede doel gedoneerd!

Het is ook mogelijk om een box voor twee personen te bestellen (kosten € 29,50, donatie € 16,50) of uitbreidingen (flesje prosecco, handgeschreven kaartje, bosje bloemen, Moederdagtaartje of kids uitbreiding) toe te voegen.

Extra’s

Kids uitbreiding – € 5,00
Laat de kids meegenieten! Ontbijt voor één kind, als uitbreiding op de Bijzondere Moederdagbox. De uitbreiding bestaat uit een croissantje met jam, roze smoothie en een cupcake.
Je doneert € 2,00 aan het goede doel!

Moederdagtaartje – € 10,00
Hmm, een heerlijke Red Velvet taart voor 5 tot 6 personen. Speciaal voor moederdag versierd met hartjes!
Je doneert € 4,00 aan het goede doel!

Bos bloemen – € 20,00
Verras de allerliefste moeder met een bosje bloemen van Blooming by Diana.
Je doneert € 5,00 aan het goede doel!

Flesje prosecco – € 5,00
Verras de allerliefste moeder met een flesje prosecco.
Je doneert € 2,50 aan het goede doel!

Handgeschreven kaartje – € 1,00
Verras de allerliefste moeder met een handgeschreven kaartje.
Het gehele bedrag wordt aan het goede doel gedoneerd!

De boekingen zijn gesloten

Binnenkort maken we het resultaat bekend!

Coronavirus

Natuurlijk treffen we de nodige maatregelen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Betaling loopt vooraf via iDeal. De ontbijtjes worden conform RIVM-richtlijnen bereid door Bijzonder Leuk. Vervolgens zal het team van Rotaract Utrechtse Heuvelrug deze bestellingen contactloos bezorgen.

Doneren?

Heb je geen ontbijtje te bestellen, maar zou je wel graag een bijdrage aan het goede doel willen leveren? Gebruik onderstaand formulier om een bedrag naar keuze te doneren!

BedragBack To Top