skip to Main Content
info@rotaractuhr.nl
Geslaagde Officiële Oprichting Voor Rotaract Utrechtse Heuvelrug

Geslaagde officiële oprichting voor Rotaract Utrechtse Heuvelrug

Zondagavond 13 November jl. vond de officiële oprichting van Rotaract Utrechtse Heuvelrug plaats; een bijzonder moment waar de leden ruim een jaar naartoe hebben gewerkt. De Rotaract club heeft als doel zich op lokaal niveau in te zetten voor de maatschappij en persoonlijke ontwikkeling van haar leden te stimuleren.

Na het voorwoord van de eerste voorzitter van de club, Robbin Stalma, gaven Tommy Kruizinga en Karline Scheer van Inner Stance een inspirerende presentatie over het creëren van balans. De vier pijlers Body, Being, Balance en Business liepen als rode draad door het verhaal van de sprekers.

photo by: vanderleefotografie (www.vanderleefotografie.nl)

Karline Scheer van Innerstance

Rotaract Utrechtse Heuvelrug had voor de feestelijke avond vier goede doelen uit de omgeving uitgenodigd. Manege Lis Hartel, Stichting Leerkansen Zeist, Samen Oplopen en SportExtra (een initiatief van C.G.V. Mars) lieten met een korte pitch zien wat hun activiteiten en doelen zijn, waarna alle bezoekers werden gevraagd om te stemmen. Dit gebeurde geheel in de stijl van de generatie van de Rotaract; met behulp van smartphones en een live stemsysteem.

photo by: vanderleefotografie (www.vanderleefotografie.nl)

De presentatie van Manege Lis Hartel

Manege Lis Hartel kwam met een meerderheid aan stemmen naar voren als de grote winnaar en kan hiermee rekenen op de steun van Rotaract Utrechtse Heuvelrug in 2017. Na de pitchronde volgden enkele officiële momenten. Zo mocht voorzitter Robbin Stalma uit de handen van Lucien Schram, Area Governor van regio Zuidoost Utrecht, een cheque namens alle leden van de Rotary clubs uit de regio aannemen.

photo by: vanderleefotografie (www.vanderleefotografie.nl)

Lucien Schram en Robbin Stalma

De officiële oprichting werd bekrachtigd door het ondertekenen van de oprichtingsakte door Pieter Schut, District Governor, en de voorzitters van onze moederclubs, Doorn, Op Seyst, Wijk bij Duurstede en Zeist. De avond werd in stijl afgesloten; in de sfeervolle Lumière foyer van Hotel Theater Figi werd nog lang genetwerkt onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

photo by: vanderleefotografie (www.vanderleefotografie.nl)

Trots; leden van Rotaract Utrechtse Heuvelrug met voorzitters van de moederclubs, Lucien Schram, Pieter Schut en Jan Sjöcrona

Foto’s door Jorn van der Lee – Van der Lee Photography. Voor high res beeldmateriaal kan u contact opnemen met info@rotaractuhr.nl.

Back To Top