skip to Main Content
info@rotaractuhr.nl
Eerste Bestuurswissel Rotaract Utrechtse Heuvelrug Een Feit

Eerste bestuurswissel Rotaract Utrechtse Heuvelrug een feit

Op 5 september vond de eerste bestuurswissel van Rotaract Utrechts Heuvel rug plaats. Twee jaar lang hebben Robbin Stalma, Roeland de Heij en Claire van Bavel met veel energie en enthousiasme het bestuur gevormd.

In deze twee jaar hebben we mooie resultaten geboekt. Zo zijn wij in deze periode opgericht en hebben nieuwe gezellige leden onze club weten te vinden en hebben we diverse activiteiten georganiseerd. Denk aan twee succesvolle edities van R-Talks, trainingen en leden uitjes. Ook hebben diverse succesvolle projecten uitgevoerd en wisten zijn diverse doelen te ondersteunen zoals Lis Hartel en Samen Oplopen.

Wij willen het bestuur 2016-2018 dan ook onwijs bedanken voor al jullie inzet tijdens deze eerste jaren van de club.

Nu mogen wij het stokje overnemen en we hebben er zin in! Gelukkig blijft Claire nog een periode zitten waardoor wij veel vertrouwen hebben in het doorzetten van jullie lijn. Claire (secretaris) vormt samen met Michiel Daggert (voorzitter) en Dave van Zanten (penningmeester) het nieuwe bestuur. Een bestuur dat wil blijven inzetten op vooral een club waar het leuk is lid van te zijn. We hopen het netwerk van de club uit te breiden om zo een mooi netwerk aan te bieden voor alle Young Professionals binnen onze club. Daarnaast blijven we ons natuurlijk inzetten voor mooie projecten die maatschappelijke impact maken en op de persoonlijke ontwikkeling van alle leden. Zo gaan we de komende tijd helpen tijdens World Clean Up day, vindt er een Gala plaats en zullen we een Sinterklaas project organiseren. Wil je meer weten over wat we allemaal doen? Bezoek dan eens (vrijblijvend) onze clubavond.

Back To Top